N A P R A K É S Z E K  V A G Y U N K
FRISS HÍREK ÉS ÉRDEKESSÉGEK

 

Miért fontos a folyadékfogyasztás?

2024-06-11 , Életmód

A megfelelő hidratálás hozzájárul a tiszta és egészséges bőr fenntartásához, valamint segíti a vesék működését, csökkentve a vesehomok és vesekő kialakulásának kockázatát. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, mennyit és mit ajánlott inni, különösen a nyári hónapokban, és adunk néhány praktikus tanácsot a napi folyadékbevitel növeléséhez.
Elolvasom a teljes cikket

Mik a gluténmentes ételek készítésében rejlő buktatók?

2024-05-08 , Életmód

Vajon tényleg biztonságban vagyunk-e, amikor gluténmentes ételt rendelünk? A keresztszennyeződés apró, mégis veszélyes csapdákat rejt, amelyek a leggondosabb konyhákban is felbukkanhatnak. Ebben a cikkben beleássuk magunkat a gluténmentes ételek készítésének buktatóiba, és bemutatjuk a SPÉKO-konyhát, ahol a gluténmentesség nem csak ígéret, hanem valóság...
Elolvasom a teljes cikket

Csak a Mentes tavaszi fesztivál 2024 beharangozó!

2024-04-15 , Hírek

Magyarország legnagyobb mentes és egészségmegőrző fesztiválja áprilisban indítja az idei évet a MoM Sportban április 20-21-én.A szépségápolási termékek mellett természetesen a jól megszokott glutén-, cukor-, laktózmentes és vegán termékek, öko tisztítószerek, zero waste termékek is jelen lesznek, illetve a közkedvelt tombola és 600 db extra jegy ajándékcsomaggal. 
Elolvasom a teljes cikket

VIP vendégekként voltunk jelen a 2024-es Marketing Fesztiválon!

2024-01-30 , Hírek

A Magyar Marketing Fesztiválon a SPÉKO MANUFAKTÚRA Kft. a Csak a Mentes közösséggel együttműködve látta el a VIP vendégek chatering ellátását. A 10 cég között kiemelkedtünk, kínálatunk glutén-, tej-, tojás-, cukor- és vegánmentes finomságokból állt. A gyümölcsléválaszték és a szendvicsek mellett pohár desszertek is szerepeltek, mindegyik opció vegán és cukormentes lehetőséget is kínált. A SPÉKO a minőségi, allergénmentes gasztronómia élenjárója volt az eseményen.
Elolvasom a teljes cikket