F O N T O S  Á L T A L Á N O S  I N F O R M Á C I Ó K  
RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFÓK


Kinek ajánljuk ételeinket?

Elsősorban azon diétázóknak, ételallergiásoknak, akiknek az alábbi allergéneket ki kell zárniuk étkezéseikből: Tejfehérje, Tejcukor, Tojás, Glutén

Külön ételsorokban kínált ételeinket ajánljuk: sertéshúsmentesen étkezőknek, vegetáriánusoknak, diabétesz diétát - illetve  fruktóz diétát tartókank.
 
Minden konyhánkon készülő étel egyszerre mentes a glutén-, tej-, és tojás származékoktól. Az általunk gyártott készételek magas minőségben, ellenőrzött alapanyagokból készülnek. Ételeink alapanyagai soha nem tartalmaznak hozzáadott szóját sem.
 
Ajánljuk lisztérzékeny, tejcukor-érzékeny (laktózintolerancia), tehéntej-allergiás, vagy tojásallergiás felnőttek és gyermekek részére.
 
Normál étkezési szokások szerint étkezők közül bárki bátran megrenedlheti ételeinket. 
 
Cukorbetegek részére a "C" és "C1" menüsorokat vamaint a külön diabéteszes Megrendelőinknek szánt sorokat ajánljuk, mert ezen ételek, ha édesítést igényelnek, kizárólag steviával, vagy nyírfacukorral készülnek, valamint ezen ételsorok előállítása során alacsonyabb glikémiás-indexű és glikémiás telítettségű alapanyagokkal dolgozunk.
 
Külön figyelmet kapnak nálunk a vegán étkezők, akiknem "VM" -vegamenü kínálatunkkal szeretnénk megkönnyíteni a minden napjait, és elősegíteni a változatos étkezést.
 

Hogyan tudsz rendelni?

Rendelés módja:
 
Interneten e-mail címmel és általad generált jelszóval.

Nagyon szeretnénk megkérni, hogyha több címre szeretnél rendelni, akkor külön megrendelésben add le. A megjegyzésbe beleírt címvariánsokat, sajnos nem tudjuk kezelni, így nem tudjuk biztosítani, hogy a megfelelő címre érkezik, ha nem oda adod le a megrendelésedet. Ezzel kapcsolatban nyugodtan kérdezz, ha esetleg nem egyértelmű ez az információ.

Rendelési, módosítási, lemondási határidők


 - Hétfőre: szombat 14:00-ig
 - Szombatra:csütörtökön 10:00-ig
 - Másnapra: előző munkanap 10:00-ig
 

FELHíVNÁNK FIGYELMEDET, hogy a szombati napra rendelt ételeket pénteken szállítjuk ki. Ha csak szombati napra rendelsz, akkor vedd figyeleme kérlek, hogy azt pénteken fogod megkapni, és hűtőben tudod tárolni az elfogyasztásig.


Partnercégünk

Budapesten és Pest megyében ételeink kizárólagos forgalmazója a DrSÉF Kft. https://etelallergiasoknak.hu/
 

A szombati ételeket pénteken, az ünnepnapokra esőket, pedig az előtte lévő munkanapon szállítjuk ki.
 

A fizetés menete

Készpénzben:  kérjük az első szállítási napon egyenlítsd ki számládat! Számlaigényed kérjük előre jelezzd a megrendelés leadása során.
 
Átutalással vagy szépkártyával: kérjük, hogy az első étel kiszállításáig érkezzen meg az összeg számlánkra.
 
Bankszámlaszámunk:
 
53300036-18526365-00000000-MBH Zrt.
 
 
Fontos! Csak abban a fizetési módban tudjuk elfogadni a kiegyenlítést, amelyet megjelöltél a megrendeléskor. Korrekcióra internetes jelzés esetén van lehetőség.
 

Rendelési minimum

A napi minimum rendelési tétel 800.- Ft. Amennyiben egy héten átlagosan több rendelésed van a rendszer nem tudja figyelmebe venni a megrendelést, mert napi limitet vizsgál. Így hiába van pl egy hétre 4000Ft megrenelése, ha mondjuk szerdára csak egy 690 Ft-os leves szeretnél rendelni. Ekkor a rendszer hibaüzenetet fog kiírni, és nem fogja elfogadni a rendelést.
 

Az ételek edényzete

Egyszer használatos, OéTI által kibocsátott engedéllyel rendelkező, eldobható, fóliával lezárt, felcímkézett ételszállító dobozokban szállítjuk finomságainkat.
 

A megrendelt ételek kezelése

Hűtőben, 0 és +4°C között szükséges tárolni az ételeket fogyasztásig, majd étkezés előtt jellegétől és ízléstől függően a fogyasztási hőfokig kell felmelegíteni. A tízóraira - uzsonnára szánt pékáruk élvezeti értéke még jobban emelkedik, ha mikrohullámú sütőben kb. 10-15mp-ig melegítjük.
 
Mikrohullámű sütőben melegíthető az étel akár fóliával is, de a melegítés előtt javasoljuk eltávolítani (lehúzni) azt, vagy meg kell nyitni, a melegítés során keletkezett kicsapódó forró gőz elkerülése céljából.