V Á S Á R L Ó I N K  V É L E M É N Y E I
RENDELŐINK VISSZAJELZÉSEI

SZÍVESEN FOGADJUK A TE VÉLEMÉNYED IS.
KÉRJÜK KÜLD EL AZ INFO@SPEKO.HU E-MAIL CÍMRE.
 

Kedves Spéko csapat!!!
Minden elismerésem a csapatnak! Részese lehettem a jónak! Ahol csak tehettem terjesztettem azt a sok jót, amit a munkájukkal, annak eredményével kapcsolatban tapasztaltam. Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy igénybe vegyem azt, amiről továbbra is csak a legjobbakat mondhatom, írhatom. A Csapatnak kívánom, hogy terveik válljanak valóra, legyenek sikeresek. Megérdemlik!!!!


Mária

Először is boldog karácsonyt szeretnèk kívánni Önöknek!
Nagyon szèpen köszönöm a mentes èteleket. Mindig nagyon finomak. Hatalmas segítsèg nekem a rohanó hètköznapokon.


Zsuzsanna

Tisztelt Címzett!

..... vagyok, .... -  Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium .... osztályos tanuló  - anyukája. Sajnos 10 éve gluténmentes és néhány hónapja laktózmentes diétát kell tartania. Van tapasztalatom az éttermekkel és a menzával kapcsolatban. Szeretném Önöknek megköszönni, hogy már 2 éve megkönnyítik a dolgomat. Nem csak biztosítják gyermekem számára az étkezést, hanem valóban minőségi étkezést kap! Az esetek 80 százalékában úgy jön haza, hogy nagyon finom volt az ebéd. Számomra ez a mondat zene füleimnek! (A maradék 20 százalékban ott volt az ételben a gomba☺)
Szeretném megköszönni Önöknek, hogy finom ebédet nyújtanak számára, aki jólakottan  és elégedetten szokott hazatérni az iskolából. Remélem a jövőben is Önök által biztosítja az iskola diétás gyermekek étkezését!
                                        

Köszönettel: Egy Hálás anyuka


Kedves Mindannyian! 
 
Először is nagyon boldog, további izgalmaktól mentes új évet szeretnék kívánni önöknek! Őszintén remélem, hogy amit létrehoztak túléli ezt a pusztító gazdaságpolitikát és hosszú távon meg tudják őrizni azt az értéket, színvonalat amit folyamatosan fenntartanak. 
Próbálom nem túl bő lére ereszteni, de szeretném kifejezni azt a mély hálát amit érzek. 
Mi a fiam születésével kerültünk az étel allergiák nehéz és bonyolult világába. Kezdte tejfehérje allergiával. Szerencsémre Facebook csoportban ajánlották a Spéko-t és még nagyobb szerencsémre szállítanak is hozzánk Szegedre. Azután bővült az allergén lista (glutén, szója, édesítőszerek, bizonyos gyümölcsök, zöldségek), mégis az önök kínálata mindig jó volt. 
El nem tudom mondani, mennyire hálás vagyok, hogy az elmúlt bő másfél évben ilyen finomakat ehettem és amikor már nagyobb lett, a kicsinek is nyugodt szívvel adhattam amit önök készítenek.  
Nálunk diétahiba csak akkor fordult elő, ha más terméket ettem. A legnehezebb időszakot úgy vészeltem át, hogy gyakorlatilag csak az önök főztjét, kenyerét ettem és a gyerek így volt jól. Nem kell elmesélnem azt hiszem, mennyire nehéz beszerezni a megbízható hozzávalókat, el sem tudom mondani,  mekkora segítség volt számomra, hogy önök ilyen gondosan elkészített finom,  megbízható ételeket készítenek. Nem tudom, mit ettem volna, ha nincsenek, mert a pokolian szenvedő hasfájós baba mellett az ember nem a boltokat járja és nem a konyhában tölti az idejét. 
Önök tették lehetővé, hogy szoptatni tudjam (neki a legjobb tápszer is csak plusz problémát csinált... szóval az sem lett volna megoldás) és a multiplex allergián kívül egy egészséges, jó súlyban lévő tünetmentes totyogó váljon belőle. 
Értünk többet tettek, mint hogy ételt küldenek, hogy anyuka ne a konyhában töltse az idejét. Olyan speciális diétát biztosítanak amit egy 'kívülálló' nagyon sok munkával, utánajárással, tanulással, rengeteg tapasztalással tud kikísérletezni. Nekem ebben az időszakban erre semmi energiám nem maradt volna, így határozottan állítom, hogy azt hogy a fiam úgy kezdi a bölcsit, hogy normál étrenden van és nem az ehetetlen diétás étrenddel amit biztosítanak, önöknek köszönhetjük. Azt, hogy volt ideje a szervezetének regenerálódni, úgymond 'kinőni' a sok allergiát, azt hogy most már megehet egy csomó finom dolgot köszönöm önöknek! Azt meg el nem tudom mondani, mennyire köszönöm, hogy ilyen finom ételeket ehettem ebben a nehéz időszakban, rengeteg tudás, gondosság, alapos odafigyelés van mögötte! 
Köszönöm minden munkatársuk odafigyelését, lelkiismeretes munkáját amivel nem csak könnyebbé, elviselhetőbbé tették számunkra ezt az időszakot, hanem élvezetes ételeket ehettünk általuk amellyel hozzájárultak gyermekem egészségéhez! Arról nem is szólva, hogy nálam sem alakultak ki hiányállapotokból eredő betegségek (ami gyakori azoknál akik normál étrend után a szoptatás miatt térnek át minden mentes étrendre), így a gondos étrendjükkel, ételekkel,  a megfelelő ásványianyag, vitaminbevitellel az én egészségem is megőrizték. 
Az pedig szerintem mindent elmondd, hogy bár már ehetek 'normál ' kaját és ettem is bőven karácsonykor.. :), de mivel még mindig van lefagyasztva, bár már újat nem rendelek, de még mindig az önök főztjét eszem. Külön kiemelném a sütiket amiket csinálnak, külön köszönet érte. Azon kívül, hogy nem, sehol nem kapni olyan gluténmentes csokit, édességet amiben nincs tejszármazék, édesítőszerek hada (amitől durva tünetei voltak a kicsinek), csak önöknél, még isteni finomak is voltak! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! 
Bár már nem rendelünk önöktől, de ennek oka messze nem az elégedetlenség, sőt! Köszönjük szépen, hogy már nem kell. (Persze, ha mégis kijönne még tünet a kicsinek, tudjuk, honnan fogunk rendelni.)  
Minden jót kívánunk mindannyiuknak és sok erőt, hogy fenn tudják tartani amit létrehoztak, mert az egyedülálló. (Igen, tudom, hogy mások is főznek mentes ételeket, de hagyjuk is.. akár ízről, akár mentességről beszélünk..).
 
Gabriella

Életem egyik legjobb döntése volt mikor elkezdtem Önöktől ebédet rendelni. 
Annyira megkönnyítik az életem és a sorstársaim életét is.

Enikő

 

Nagyon szépen köszönjük a mentes ételeket. Mindig nagyon finomak, a családban csak én vagyok gluténérzékeny, viszont a gyerekek  (3 és 1 éves) és férjem is nagyon szívesen eszi a spéko ételeit. Hatalmas segítség, nekünk a spéko, 2 gyerek mellett nem lenne időm minden nap mást és ennyire finomakat főzni.

További szép estét kívánok!

Judit  

 

A paradicsommal és növényi sajttal töltött csirkemellfilé, lilasalátával isteni finom volt, sajnos nem minden napra a heti sültet rendeltem a héten, de gyorsan rendeltem még egyet péntekre. Gratulálok az étel ötletgazdájának és mindenkinek, aki részt vett az elkészítésében. Nem emlékszem mikor ettem ilyen mennyei finomat utoljára! Remélem máskor is (gyakran) szerepelni fog az étlapon. A töltelékben a paradicsom és a sajt kombinációja mennyei és a lilasaláta is rendkívül finom volt.
Nagyon elégedett vagyok az összes étellel, amit eddig rendeltem. Egyébként minden nagyon-nagyon finom! Most néztem utána, hogy már 5. éve Önöktől rendeljük az ebédet. Mindenkinek ajánlani szoktam Önöket. A Futárok nagyon rugalmasak és rendkívül kedvesek, amit nagyon szépen köszönök! Köszönöm szépen mindenkinek a munkáját, aki csak részt vesz az ételek előkészítésében és kiszállításában!

További sok sikert kívánok a munkájukhoz!

Andrea


Az ételek nagyon-nagyon finomak! :)
Igaz csak tejérzékeny vagyok, de abszolút nem tűnik fel az ételekben,hogy tojás és gluténmentesek is.
Ár-érték arányban kiváló! Megkönnyíti az előrendelés a mindennapokat.
Ami a legjobban tetszik, hogy széles a választék és átláthatóan összegezve vannak az alapanyagok.
Örülök, hogy Önökre találtam.
Szilvia


 

Az elmúlt héten rendeltem Önöktől először és csak szeretném jelezni hogy nagyon nagyon elégedett vagyok????mind az Ön gyors és segítőkész válaszával, mind a Futár kedvességével és rugalmasságával és nem utolsó sorban a nagyon finom ételekkel!!!! Hatalmas segítség nekem hogy nem kell mindennap egy 11 hónapos kisbaba mellett még a saját részemre is ebédet készíteni. Mégegyszer köszönöm és további sikereket kívánok a Spéko egész csapatának.( jövő heti rendelésem leadva)
ÁgnesNagyon elégedett vagyok eddig az ételekkel. Finomak, változatosak és a szigorú diétámhoz igazodik, ami nekem nagy segítség. Nagy terhet levesz rólam, hogy végre tudok valahonnan ételt rendelni, amióta ételallergiával küzdök. Bár hamarabb találtam volna a Spékóra.
Klaudia

 


Amióta lisztérzékeny lettem, nem ettem duna hullámot. Nagyon örültem, hogy megrendeltem, mert isteni finom volt.
Zsuzsi

 

Az ég áldja meg Önöket a pizzájuk miattsmiley
Eszméletlen finom volt. Végre tudtam enni isteni finom pizzát. Reménykedem abba hogy legalább egy hónapban egyszer rendelhető lesz pizza.
Éva

 


Nagy könnyebbséget jelent számomra ez a rendelési lehetőség a rohanó hétköznapokon, az ételek minőségével és gluténmentességével pedig abszolút elégedett vagyok. 
Katalin

 


Igen, továbbra is minden rendben van.
Az új honalap nagyon tetszik, nagyon dizájnos, tetszenek a képek.
Az ételek továbbra is nagyon finomak. A legnagyobb örömöm hogy 5 év után ismét ehettem mákos gubát és mennyei volt. Sajnos akinek nincsenek ételallergiás problámai azok nem tudják, hogy ez mit jelent számunkra.
További sok sikert és még több megrendelőt kívánok. Engem már megfőztek. :)
Enikő

 


Szeretnélek megkérni, hogy tolmácsold Emese kis rajzát a gyermekélelmezés felé. Nemcsak Emese, de ezáltal mi is nagyon meg vagyunk elégedve a jelenlegi gluténmentes étkezéséve. Nemcsak egészséges, de finom és változatos is. Mesi valóban nagyon várja már, hogy mi lesz a következő napi menü és szívesen meg is kóstolja az újdonságokat. Szerintem ez a jelenlegi adag elegendő egy kislány számára, így örülnénk, ha ezt a mennyiséget akár felső tagozaton is választhatnánk.

 

Még egyszer nagyon köszönöm a konyha minden dolgozójának kiváló munkáját és az idei évre is sok sikert és sok jó ötletet kívánok nekik!
Franciska (Mesi anyukája)

 

 

Ismét tobzódtam az ízekben J
Nagyon ízletes volt a bundázott sütőtök, az ízeiben hozzá illő salátával.
Ágnes

 

 

Az Önöktől rendelt rántott növényi sajt fogyasztása során most már nem a régi íz élmények éledtek fel bennem, hanem egy új íz világgal lettem gazdagabb.Most már ez a rántott sajt számomra. Külön figyelmet érdemel, hogy a sajt még a melegítés során sem folyt ki a panírból.Köretként a kemencés zeller nagyon jól harmonizált vele – nem hiányzott a tartármártás sem.

Köszönettel, és üdvözlettel,
P Ágnes

 

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a mai kiszállításukat! Igaz, hogy időben rendeltünk, de csak ma reggel utaltam és a lányom mégsem maradt ebéd nélkül! Annyira emberséges a hozzáállásuk, hogy az leírhatatlan! Az ételek kifogástalanok és változatosak! Kívánom Önöknek, hogy még hosszú-hosszú időn keresztül sikeresen üzemeljen vállalkozásuk! Minden elismerésem az Önöké!

Őszinte tisztelettel,
B Szilvia

 

Sok helyről rendeltem már ebédet magamnak, de maximum 1 hétig bírtam. Állandó jelleggel dobáltam ki és maradtam éhesen. Végre megtaláltam a legjobb helyet! :)Gyerek adagot rendelek, ami nekem tökéletesen elég és még egyszer sem dobtam ki semmit, mert FINOM!

Köszönöm:
Evelin

 

Nagyon finom volt a mákos guba, és a vaníliasodó hmmmm  :)

Jó pihenést kívánok Mindenkinek!

Üdvözlettel,
P. Ágnes

 

Mintegy öt hónapja "élünk" feleségemmel az Önök főztjén. Kiváló! Ízletes, változatos és megfelelő mennyiségű! Nagyon örülünk, hogy ezt a megoldást választottuk. A futár kedves, készséges. Gratulálunk!

Üdvözlettel,
Dr. Sütheő család

 

Nagyon jókat és finom ételeket tetszenek főzni, meg vagyok vele elégedve! Az adag is megfelelő. A Séf buci az kiváló, a ropogós kenyeret is szoktam rendelni. A desszertek ahhoz képest, hogy helyettesítő anyagokból állnak szinte, finomak. Mióta a drséf ételeit fogyasztom jelentősen javult a közérzetem. Csak kár, hogy ősszel, és télen nincs saláta hússal pl!

T. Andrea

 

Gyermekem óvodai étkeztetését, más cég nem tudta garantálni, a becsatolt papírok ellenére sem. Negyedéves vérvételnél derült ki a " turpisság". Ez után jöttünk a drséf- hez. Azóta csökkenő glutén szintje van a gyermeknek. Az igazi táplálék allergiás szülő nevében mondom: Finom, Változatos, lefedi a vitamin szükségletet, profin összeállított étrend. Gyerek társai irigykedve nézik " Sajnos", hogy inkább azt ennék. Hálás vagyok! Köszönöm szépen a megbízhatóságot! Csak gratulálni tudok, remélem örökké lesznek!!

M-né P Magdolna
 

Szeretném megköszönni Önöknek, hogy van ma Magyarországon egy teljesen megbízható Cég amely "csak" speciális élelmiszereket készít, mint ízében, mint mennyiségben teljesen tökéletes, és nem utolsó sorban a rengeteg élelmiszer érzékeny gyermeknek, felnőttnek nyújt segítséget a minden napokban. Kezdetleges glutén érzékenységem van és nagy fokú laktózérzékeny vagyok. Pár hónapja találtam Önökre az interneten. Sokkal jobban érzem magam ha az Önök ételét fogyasztom ebédre. Nincs semmilyen tünetem utána. Hálás köszönet a minden napi munkájukért.

A legjobbakat kívánom Önöknek!
G. Ágnes

 

Hálás köszönet a mindennapi ételért!!! 10 éves lányom lisztérzékeny és szeptember eleje óta kapja Önöktől az ebédet. Nagyon ízlik neki,  arra a kérdésre, hogy mi volt az ebéd részletes beszámolót kapok és nem az eddig szokásos: "fúj leves és fúj második". Az első napokban, amíg nem tudta, hogy máshonnan jön az ebéd, nem merte megenni a rántotthúst, mert olyan volt, mint az "igazi".

Nagyon köszönjük, hogy nem csak itthon ehet finomakat a lányom, hanem az iskolában is.

Üdvözlettel
F. Zsuzsanna


Minden rendben. Nagyon ízlik az ebéd. Lehet majd emelek az adagon, mert bizony a másodikból tudnék még enni annyira finom.
Tegnap a desszert mennyei volt.
Hálásán köszönöm.

Üdv.
B. Zsuzsi

 

Továbbra is minden rendben van.Nagyon finom volt a mai almás lepény is.

A jövőheti ebéd árát, ebben a pillanatban utaltam át.

Üdvözlettel:
B. Zsuzsi


Ágnes, ezeknél a mákos golyóknál nincs jobb édesség!!Isteni volt legközelebb is rendelek!:)

Erika

 

Egy ideje újra egyszerű (segédeszközök nélkül is megoldható) az ételekhez való hozzáférés.

Köszönöm a segítséget!
T.Péter

 

A kisfiam négy éves sem volt még, amikor kiderült, hogy tejallergiás. Akkor kezdte az óvodát, kiscsoportos volt és meglehetősen nehéz volt betartani a tejmentes diétát. Mindennel próbálkoztam, hogy lehetőleg kiváltsam a tejet tartalmazó alapanyagokat. Mivel dolgozom, és egyedül nevelem, még nehezebb volt megoldani, hogy reggelente ovi előtt, vagy előző nap este ebédet főzzek, gondoskodjak reggeliről, uzsonnáról, mindezt úgy, hogy betartsam a „szabályokat”.

A Speciális Ételek Konyha első tájékoztatóján részt vettem. Olyan lehetőséget láttam ebben, ami egyrészt kényelmesebbé tette az ebédkérdés megoldását, másrészt, ami a legfontosabb volt számomra, hogy száz százalékban biztos lehettem benne, hogy tej-és tojásmentes ételt kap a kisfiam, hiszen az elkészítésénél már a konyhába sem kerülhetnek be az allergiát kiváltó (tej, tojás, glutén és cukor) alapanyagok. Időközben tojásallergiát is megállapítottak Barnabásnál, így még nagyobb bizalommal fordulhattam a Speciális Ételek Konyha dolgozóihoz, a Varga-Bereczki családhoz.

Köszönettel tartozom rugalmasságukért, türelmükért, (az olykori utolsó utáni pillanatban leadott rendeléseim miatt) amivel kitüntettek minket eddig és remélem a jövőben is számíthatok rájuk!”

K. Mariann

 

Sziasztok!Az én lányom kezdetektől eszi a spéko menüt (Orosházán),úgyhogy van tapasztalatom a mennyiségről és a minőségről. Soha nem volt még olyan problémánk, hogy arra kellett volna gondolnom, hogy gond van az alapanyagokkal, vagy a főzéssel. Mennyiségre is mindíg elég, sőt... Ha meg esetleg nem ízlik a gyerkőcömnek, azon nem lepődöm meg, nem feltétlenül a konyha hibája...a kedvenceit ugyanis mindíg nyom nélkül eltünteti, dehát nem lehet minden nap paprikáscsirke galuskával vagy fánk, ugye? Egyébként nagyon rugalmas a konyha, minden ötletre nyitottak, és teljesen korrektek.

T. Ági

 

Ma ettem először Spéko menüt, holnap jön a következő!Nekem ízlett, a leves rengeteg volt pl., nem is tudtam megenni utána egyből a rizseshúst, bár nem voltam kimondottan éhes. Finom volt, és elég is ebédre. Kiváncsian várom a holnapi borsos tokányt tarhonyával, már csak azért is, mert 1 éve nem ettem tarhonya... mióta lé vagyok

Örülök, hogy megalakult a Spéko!
MeXx
 

Lencseleves (amit egyébként még soha nem ettem), nagyon eltalálták a fűszerezést. A második meg bolognai. Pont, mint otthon. :) Hihetelen, hogy van egy ilyen cég, és még finomat is csinál!

hugotea

 

Ma próbáltam ki először a Spéko-t. Igazán finom ebédet kaptam, ízlett Kíváncsian várom a folytatást!!! Próbaképpen csak kis adagot rendeltem, hááát...elég volt, de bírtam volna még enni Szóval felnőtteknek a nagyobb adagot javasolom. Korrekt a házhoz szállítás, minden rendben volt. Nagyon jó, hogy a Spékoval megkönnyíthetjük a hétköznapjainkat, komoly segítség ez azoknak, akiknek nem jut idejük a napi főzőcskére. Hálás köszönet a Spékonak, és további sikeres (együtt)működést kívánok!

Livia

 

Ma megkaptam az elso ebedem igaz a rendelesemmel volt egy kis gubanc,de a SPEKO-s Agi nagyon korrekten megoldotta,csak amultam bamultam ,hogy ilyen emberek is vannak az orszagban:) a kovetkezo meglepetes a futar lany volt... mielott oda adta az ebedem ,kezet nyujtott es bemutatkozott,na ilyet se lattam meg szallitotol..:)

A gulyas leves isteni volt,a krumpli fozelek sult virslivel is teljesen okes,kulon kiemelnem a diszitest rajta! - ettol a kis figyelmessegtol tenyleg fontosnak ereztem magam:)

Asszem batran fogok rendelni nem csak a meloba,hanem itthonra is:) Kulon pozitiv,hogy ebed jegyet is elfogadnak! Koszonom szepen!

laraxa

 

Kedves Ágnes!
A szállítással minden rendben volt,ma nem én vettem át,de holnap én is találkozok a futárral,az elkövetkező hetekben szinte minden nap.Épp most tesztelték családom tagjai a menüt ( ma mindkettőt megrendeltük,mindenki tudjon kóstolni.)Anyukám is itt van,és mondhatom,mindenkinek tetszik!Továbbra is fogunk Önöktől rendelni, két Anyukának már ajánlottam is a céget,hasonló cipőben járnak,mint mi.

Üdvözlettel:B. Mónika

 

Tisztelt SPÉKÓ Konyha!
Az Önök által elkészített ételek minőségével, mennyiségével és ízvilágával maximálisan elégedett vagyok!Pár kis észrevételemet szeretném csupán Önök felé tolmácsoni: picit hiányolom a menüből a savanyúságot és a desszertet, nem tudom, hogy idővel lehetne ezzel esetleg gazdagítani a választékot? Ill. olyan észrevételem lenne, hogy zömében sertéshús ételek dominálnak a menükben, én személy szerint sokkal szívesebben fogyasztanék napi szinten inkább csire, pulyka vagy borjú húst.
Remélem megfontolásra kerülnek javaslataim.

Üdvözlettel és köszönettel:

P. Nóra