N A P R A K É S Z E K  V A G Y U N K
FRISS HÍREK ÉS ÉRDEKESSÉGEK

 

Mit érdemes tudni a Vegán életmódról?

2024-01-15 , Életmód

Fedezd fel a Vegán Életvitelt a Veganuary segítségével! Ne hidd, hogy a vegán étkezés bonyolult. Az egészséged és a bolygó jövője érdekében csatlakozz heti két növényi napra januárban. A Veganuary támogatja azokat, akik csökkentenék az állati termékek fogyasztását egészségügyi, fenntarthatósági vagy etikai okokból. Próbáld ki, és tegyél egy kis pozitív változást!
Elolvasom a teljes cikket

Az őszi ételek varázsa

2023-11-23 , Életmód

Az ősz nem csak a színpompás falevelek és a hűvös idő beköszöntének ideje, hanem a természet által kínált táplálóbb ételek szezonja is.  Ahogy a hőmérséklet csökken, és a nap kevesebb időt tölt az égen, fontos odafigyelni az étrendünkre, hogy testünk ellenállóbbá váljon a téli vírusokkal szemben. A következőkben bemutatom, milyen szerepe van az őszi ételeknek és tápanyagoknak az immunrendszer erősítésében.
Elolvasom a teljes cikket

Az életmódváltás fontossága a napjaink egyik civilizációs betegségének elkerülésére!

2023-09-20 , Életmód

A civilizációs betegségek közül napjaink egyik leggyakrabban előforduló problémája az ételallergia, ételintolerancia. Az ételallergia az immunrendszer válasza egyes alapanyagokra, míg az ételintolerancia tüneteit az emésztőrendszer okozza. Ezek a betegségek már a komolyabb tünetek megjelenése előtt is jelen lehetnek, ezért nagyon fontos odafigyelni az apróbb jelekre és időben szakorvoshoz fordulni.
Elolvasom a teljes cikket