C S A L Á D I  M A N U F A K T Ú R A
RÓLUNK


 

Spéko Manufaktúra Kft.
Az “érzékeny” gondoskodás
 
Üdvözlöm!
 
Bereczkiné Varga Ágnes, egy három gyermekes anyuka, és a Spéko Manufaktúra Kft. vezetője, és többségi tulajdonosa is vagyok.
Baráti körünkben vannak többen, akiknek ételallergiával kell éljék mindennapjaikat, ami nem egyszerű. A segíteni akarás, és ismerőseink elkeseredettsége hívta életre azt az ötletet, hogy egy teljesen mentes konyhát hozzunk létre. Ennek több mint 16 éve.

A küldetésünk megfogalmazódott ekkor:

„ Segíteni szeretnénk az allergiával együtt élőknek a mindennapjait.”

     Megépítettük „speciális ételek konyhánkat”, melynek mozaik szava a SPÉKO.  Egyidőben tejmentes + tojásmentes + gluténmentes ételeket gyártunk itt, és ezeket szállítjuk különböző településekre. pl: Budapestre, Szeged, Kecsemét és vonzáskörzete, Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Csorvás, Battonya, Kondoros.
Mivel a mi manufaktúránkban nincs allergént tartalmazó alapanyag, így a keresztszennyeződés vagy emberi figyelmetlenség kizárt. Ezáltal megrendelőink teljes biztonságban vannak.

   Ennek köszönhetően mára már több céggel állunk partneri kapcsolatban, ezáltal nemcsak magánszemélyeknek, hanem közétkeztetőknek és rendezvényszervezőknek is tudunk segíteni. A közétkeztetésben általunk a gyermekek megbízhatóan tudják betartani diétájukat úgy, hogy finom és egészséges ételeket esznek. A rendezvényszervezők is kellemes és hatékony együttműködéssel, tudják általunk elérni, hogy diétával élő vendégeik is érezzék a szeretetteljes törődést.
Háziasan készítjük az ételeinket és nagy hangsúlyt fektetünk a legjobb minőségű, egészséges alapanyagok beszerzésére és felhasználására.
Igyekszünk folyamatos a legújabb korszerű technológiák alkalmazására.

   Vezetőként fontos számomra, hogy kollégáimra is odafigyeljek.  Családias kis csapat a miénk, és szeretem őket, szeretek együtt dolgozni velük. Számíthatok rájuk, és Ők is számíthatnak rám, nemcsak munka téren.

   Ha úgy érzi szimpatikusak vagyunk, és tudunk Önnek és/vagy ismerősének/Ügyfelének segíteni a témában bátran keressen az elérhetőségeinken.

www.speko.hu
bvagnes@vargaland.hu
00/36-30-215-5400

AMIT KÍNÁLUNK:

 - Megbízhatóan allergénmentes - és tényleg az! -
 - Több mint 16 éves szakmai tapasztalat allergénmentes étkeztetés területen.
 - Manufaktúránkban csak és kizárólag olyan alapanyagokat használunk ételeink elkészítéséhez, melyek egyidőben mentesek a gluténtől, tejszármazéktól és tojástól.
 - Időt, energiát spórolunk Önnek, hogy többet tudjon magával vagy szeretteivel foglalkozni.
 - Változatos menükínálat.
 - Dietetikus szakember által ellenörzött tápanyagértékek.
 - Megválogatott beszállítók.
 - Kiszállítás iskolába, óvodába, munkahelyre.
 - Gyors, és rugalmas ügyintézés.
 - Biztonságos -egyszer használatos, műanyag, eldobható, lefóliázott és felcímkézett edényben szállított ételek.